Back to Top

Post- og avisomdeling/omadresserte aviser

Fra og med mandag 1. juli blir det endringer for noen av våre indirekte medlemmer - og også for noen ikke-medlemmer. Dette blir gjennomført etter avtale med Aftenposten som koordinerer med Posten, Finansavisen, DN og Amedias øvrige aviser. I prinsippet skal også Kvikkas følge samme opplegget på lørdager. Som kjent er det allerede noe forvirring om hvor Kvikkas leverer omadresserte aviser på lørdager, men vårt håp er at dette skal bedre seg med det nye opplegget.

      Sist oppdatert tirsdag 03. juli 2018 10:22

Les mer: Post- og avisomdeling/omadresserte aviser

GLØR Miljøtorg på Skeikampen

GLØR ber oss minne om at gjenbruksstasjonen på Segalstad Bru, ikke minst etter påtrykk fra SU, har gått med på i større grad å holde åpent til tider som er tilpasset hyttefolket. Se linken til GLØR til venstre på websiden. GLØR vil benytte året til å se om det skal fortsette. Det er et problem for GLØR at det fortsatt kastes alt for mye på miljøtorgene på Skeikampen som SKAL til gjenbruksstasjonen! Dersom det fortsetter er det ikke umulig at de vil vurdere å stramme inn på lørdagsåpninger som vi har fått til.

Rutiner for feiing og tilsyn på fritidseiendommer

Under informasjonsmøtet på Thon Hotel Skeikampen langfredag kom det opp spørsmål vedr. manglende feiing på hyttene.
Styret i SU hatt en dialog med seksjonslederen for feiing og boligtilsyn i Lillehammer Region Brannvesen og har fått tilsendt følgende rutiner for feiing og tilsyn på fritidseiendommer. Årsaken til notatet er at den lokale forskriften fra 2012 er opphevet gjennom endringer i en ny forskrift fra 1. januar, 2016

      Sist oppdatert fredag 08. juni 2018 11:11

Les mer: Rutiner for feiing og tilsyn på fritidseiendommer

Ekstraordinær båndtvang i Gausdal kommune

På grunn av store snømengder er det fra 1. mars 2018 innført ekstraordinær båndtvang i Gausdal kommune. Alle hunder skal holdes i bånd eller forsvarlig innestengt eller inngjerdet. Ekstraordinær båndtvang gjelder fra 1. mars 2018 til 1.april 2018, da ordinær båndtvang etter hundeloven gjelder.

Denne forskriften gjelder Gausdal kommune under 800 meter over havet.

      Sist oppdatert tirsdag 06. mars 2018 10:01

Les mer: Ekstraordinær båndtvang i Gausdal kommune

Side 1 av 7